Prijs: €39,95

Adviesprijs: €59,95
Uw voordeel: €20,00

Merk: NMC

Artikelnummer: 4892503110159
EAN: 4892503110159
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Daisy wilt graag opvallen tussen alle andere meiden. Ze weet dat ze bepaalde kwaliteiten heeft die andere vrouwen missen. Behalve haar geweldige uitstraling maken mensen vaak complimenten over haar mooie lange blonde haren. Voor jou is dat natuurlijk ook mooi meegenomen wanneer je extra grip nodig hebt tijdens de daad. Je kan haar haren zelf stijlen naar eigen inzicht en eventueel ook vastmaken in een paardenstaart.

Daisy heeft echt een voorkeur voor ‘doggy’ en wilt niets liever dan van achteren geneukt worden als een echte hond. Het voordeel van een doggy houding is dat je lekker gemakkelijk haar kan gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Ze neemt tevens minder plaats in beslag dan een opblaaspop met een vlakke houding. Opvallend aan Daisy is de mate van realisme in haar gezicht. Hoewel dit een opblaasbaar model betreft krijgt ze veel complimenten over haar gezicht. Ze heeft 2 lustopeningen voor penetratie (anus en vagina) met gladde binnenzijden. Daarnaast heeft ze een speciaal ingang voor de inbegrepen vibratie kogel wat een nog intenser gevoel geeft. Met de bijbehorende afstandsbediening kan je de standen zelf regelen.

Ben je meer een bed persoon, dan kan Daisy ook een ‘lepeltje lepeltje’ houding aannemen in liggende positie. Laat je gek maken door haar en geniet van elk moment. We zijn vrijwel zeker dat dit een prima pop is voor zowel beginners als gevorderden.

 

Pluspunten

  • Mooi gezicht met lange blonde haren
  • Doggy houding
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Inclusief vibratie kogel voor extra stimulatie

 

Minpunten

  • Geen open mond voor penetratie


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond