Prijs: €23,95

Adviesprijs: €49,95
Uw voordeel: €26,00

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05137170000
EAN: 4024144534111
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Deze Franse huishoudhulp wilt graag wat bijverdienen en is nu op zoek naar een single man die haar wel kan gebruiken. Behalve netjes opmaken is zij allesbehalve netjes. In haar gedachten is ze dag en nacht alleen bezig met vieze fantasieën. Vieze fantasieën met jou in de hoofdrol!

Met haar drie lustige openingen weet ze wel wat aanpakken is. Uitgerust met grote borsten is ze echt een fijn exemplaar van Franse import. Met haar sexy outfit kan jij helemaal niet van haar afblijven wanneer ze bij jou thuis is. Indien ze klaar is met haar klusjes kan jij vast wel andere klusjes voor haar bedenken. Anale en vaginale klusjes zijn haar favorieten en ze kan daar maar geen genoeg van krijgen. Haar outfit is verwijderbaar en indien gewenst kan je zelf ook een ander outfit bij haar aantrekken.

Naast haar vagina en anus heeft ze ook nog een fijne mond waarmee ze lekkere Nederlandse worst kan proeven. Kom je lekker klaar in haar mond, dan zal ze jou extra dankbaar zijn. Met haar mooie geprinte gezicht blijft ze jou steeds geil aankijken en daardoor zal je ook niet snel van jouw harde pik afkomen.

 

Pluspunten

  • Gedetailleerde gezicht met spannende blik
  • Verwijderbare huishoud outfit
  • Grote borsten en uitnodigende liefdeskanalen

 

 

Minpunten

  • Geen verwijderbare anus en vagina


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond