Prijs: €18,95

Adviesprijs: €26,95
Uw voordeel: €8,00

Merk: NMC

Artikelnummer: 05146400000
EAN: 4892503046601
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Jezebel is altijd in voor een avontuurtje. Met haar blonde haren en lustige openingen wil ze alleen maar spannende dingen doen met jou. Haar houding geeft ook weer dat ze wel van een spannend avontuurtje houdt. Ze heeft altijd een gespreide houding met haar mondje open om goed gevuld te worden door haar vent. Ze heeft alleen nogal wat moeite om de juiste man te vinden die aan haar wensen voldoet.

Ze heeft de meeste zin in mannen die geen half werk leveren en die haar grondig aan willen pakken. Tevens wilt ze altijd op reis. Voor haar is dat geen probleem aangezien ze makkelijk mee op reis kan. Haar mooie gewillige gezicht is geprint en ze heeft uitnodigende ogen. Door haar missionaris houding heeft ze altijd de juiste houding om goed gepakt te worden. Daarbij kan je haar omdraaien om haar ook nog eens doggy te nemen. Met een partner als Jezebel kom je altijd klaar. Of het nou in haar anus, mond of vagina is, ze lust het allemaal in haar openingen.

Jezebel is een basic opblaaspop die volledig uit opblaasbaar materiaal is gemaakt. Hierdoor kan ze gemakkelijk mee op reis en is het gemakkelijk om haar op te bergen. Heb je een leuk feest in jouw agenda staan waarbij ze ook welkom is? Neem haar mee en je zal merken dat ze geweldig wordt ontvangen. We adviseren om bij gebruik altijd glijmiddel te gebruiken zodat slijtage minder optreedt waardoor de pop een langere levensduur zal hebben.

 

Pluspunten

 

  • Gehurkte missionaris houding (ook voor doggy)
  • 3 lustopeningen (anus, mond en vagina)
  • Gevormde borsten met tepels
  • Gemakkelijk op te bergen

 

 

Minpunten

  • Geprint gezicht


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond