Prijs: €68,95

Adviesprijs: €99,00
Uw voordeel: €30,05

Merk: NMC

Artikelnummer: 05196420000
EAN: 4892503109368
Voor 16:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Met onze geile studentje Faye ben je helemaal voorzien tijdens de eenzame avonden. Faye is een student die niet veel kaas heeft gegeten tijdens haar studie. Bij colleges zat ze alleen maar te denken aan seks waardoor ze haar studiepunten niet haalde. Daarentegen heeft ze veel ervaring als het aankomt op het liefdesspel. Om haar dagen wat spannender te maken spreekt ze regelmatig af met mannen na de colleges voor een lekkere pot seks. Ze heeft op dit moment geen behoefte meer aan verschillende mannen en is op zoek naar een geschikte partner voor een langere tijd.

Faye ziet er geweldig uit met haar mooie blonde haren en half gevormd gezicht.  Ze heeft een voorliefde voor een bepaalde houding waardoor ze lekker, en op verschillende manieren, gepakt kan worden.

Maak dit studentje jouw eigen en ze zal er van genieten. Haar open mond is zeer uitnodigend en ook voor een potje ‘deepthroaten’ is zij wel in. Haar fysieke uitstraling is een en al gericht op seks. Daarnaast heeft ze nog twee andere pleziergaten die ook goed gevuld kunnen worden. De verschillende gaten zijn intern bevestigd en kunnen nog aangevuld worden met een aparte vibratiekogel die meegeleverd is met de opblaaspop.

 

Pluspunten

  • Vibratiekogel meegeleverd voor extra stimulatie tijdens penetratie
  • Half gevormd gezicht met echt haar
  • Zittende houding voor extra mogelijkheden in seksposities
  • Open mond met diepe keel

 

Minpunten

  • Geen bijgeleverde pomp


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond