Prijs: €37,95

Adviesprijs: €49,95
Uw voordeel: €12,00

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05068850000
EAN: 4024144533176
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

‘Bidget Big Boob is mijn naam en ik wil graag gebruikt worden te allen tijde’. Dit is het motto van onze Bridget die met haar mooie blonde lokken straalt wanneer ze bij jou op de bank zit. Ze straalt altijd en heeft letterlijk en figuurlijk een grote mond. Dit kenmerk is natuurlijk altijd interessant wanneer je haar graag het zwijgen op wilt leggen. Ze heeft een leuke roze string aan met bijbehorende beha die je gemakkelijk uit kan trekken.

Het is tegenwoordig lastig om vrouwen te vinden met mooie grote borsten. Bij de meeste vrouwen valt dit heel erg mee maar niet bij onze Bridget. Voor Bridget is het belangrijk dat de man die haar in huis neemt ook altijd in is voor een spannend ‘onderonsje’. Hiermee wordt natuurlijk bedoeld dat zij graag wilt dat je haar elke avond gebruikt. Zoals haar bijnaam luidt, is ze uitgerust met D-cup borsten met uitgevormde tepels. Begin met spannende strelingen en ga daarna verder met het bewerken van haar lichaam met jouw tong. Wanneer het echte werk komt bepaal je zelf. Haar mooi uitgevormde mond en lippen willen maar één ding dus stel haar niet teleur. Daarnaast heeft ze nog een anus en vagina die jij ook niet mag teleurstellen. Ze heeft een zittende houding waardoor ze ook ‘doggy’ genomen kan worden.

Wij adviseren altijd bij Bridget dat je glijmiddel gebruikt voor een levensechte ervaring. Daarnaast zorgt glijmiddel ervoor dat Bridget langer mee bij langdurig gebruik.

 

Pluspunten

  • Levensgroot opblaaspop
  • Gemakkelijk mee te nemen op reis
  • Realistische blonde lokken
  • Gladde lustopeningen en grote borsten

 

Minpunten

  • Geen gevorm gezicht


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond