Prijs: €110,95

Adviesprijs: €199,00
Uw voordeel: €88,05

Merk: NMC

Artikelnummer: 05901500000
EAN: 4892503163667
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Onze ‘Personal Trainer Series’ Hete Lucy heeft werkelijk alles. Ze is ontworpen met oog op perfectie en dat is ook goed aan Lucy te zien. Ben je toe aan de volgende stap wat betreft een realistische opblaaspop die bijna niet van echt te onderscheiden is?

Hete Lucy is verlief en altijd verliefd.. Op jou! Vanwege deze verliefdheid zal ze onafgebroken voor jou willen zorgen. Jij mag alles met haar doen wanneer je maar wilt. Haar 3D vormgegeven gezicht is volledig natuurlijk nagemaakt. Haar heldere groene ogen met echte wimpers zijn echt betoverend en zorgen voor een geweldig aanzicht. Door de mooie blonde lokken is het daarnaast nog eens heerlijk om daar flink aan te trekken tijdens de seks.

Wanneer we een stukje naar onder gaan zien we dat haar hele lichaam gemaakt is van hoogwaardige materialen. Haar volle borsten imponeren met de verharde tepels. Streel en masseer ze om haar helemaal nat te krijgen voor de seks. Haar handen en voeten zijn daarnaast verhard met echte tenen en vingers. Het gevoel die je krijgt wanneer ze met haar armen om jou heen slaat moet je zelf hebben ervaren. Mocht je Lucy nog aantrekkelijker willen maken kan je daarbij altijd gebruik maken van extra nagellak. Met haar verwijderbare anus en vagina gemaakt van hoogwaardig siliconen ben je helemaal verzekerd van een zeer realistische sekservaring. Voeg daarbij nog de vibratiekogel toe en je hebt werkelijk de ultieme sekservaring. Toon Lucy de liefde en je zal deze dubbel zo hard terugkrijgen.

Om het oppompen nog gemakkelijker te maken wordt Lucy geleverd met een handige voetpomp. Zorg voor voldoende glijmiddel in huis om de penetratie en onderhoud zo goed mogelijk te realiseren.

Hete Lucy maakt haar naam helemaal waar. Waar wacht je nog op?

Pluspunten

  • Zeer realistisch nagemaakte pop van top tot teen
  • Echte handen en voeten met vingers en tenen
  • Aanwezigheid van vibrerende stimulatie via een vibratie kogel
  • Mooie haardracht
  • Verwijderbare vagina en anus van hoog kwaliteit

 

Minpunten

  • Geen open mond


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond