Prijs: €29,95

Adviesprijs: €34,95
Uw voordeel: €5,00

Merk: Pipedream

Artikelnummer: 05068850000
EAN: 0603912320152
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Heb je altijd al natte dromen gehad waarbij Justin Bieber de hoofdrol speelt? We hoeven natuurlijk niet eerst uit te leggen wie Justin Bieber is en wat voor impact deze jongeman heeft op het vrouwelijk geslacht. Daarnaast is hij voor homoseksuele mannen natuurlijk ook een lekker stuk fruit die net rijp is geworden.

Behalve de ‘bad boy’ uit te hangen is hij altijd in voor een avontuur met jou gaat hij graag in op alle seksuele wensen. Deze Justin heeft een geprint gezicht en heeft geen fysieke beharing op zijn hoofd of op zijn lichaam.

Dit basic model is geheel opblaasbaar met uitstekende penis, open mond en een open gladde anus. Dit model is perfect voor beginners die graag willen beproeven hoe een dergelijke pop functioneert. Wil je graag genieten van een jonge volwassen knul en is realisme op het moment niet heel erg belangrijk, dan is deze pop de ideale partner. Daarnaast kunnen we deze pop aanbevelen voor leuke vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als voor vrouwen. De impact van deze pop zal groot zijn en de sfeer wordt er alleen maar leuker op.

De ‘Just in Beaver’ pop valt onder de basis categorie zonder realistische kenmerken zoals een gevormd gezicht of draaibare ledematen. Heb je graag dat hij er realistisch uitziet? Dan kan je er altijd voor kiezen om het net als de echt Justin Beaver aan te kleden. Vanwege zijn formaat is hij geschikt om echte kleding te dragen.

 

 

Pluspunten:

 

  • Gemakkelijk in gebruik en mee te nemen
  • Mond en anus kunnen gepenetreerd worden
  • Realistische lengte
  • Leuk voor vrijgezellenfeesten

 

Minpunten

  • Geen solide penis


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond