Prijs: €18,95

Adviesprijs: €39,95
Uw voordeel: €21,00

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05132100000
EAN: 4024144533565
Voor 16:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Voulez vous coucher avec moi? Ja natuurlijk!

 

Chloé is een Franse meid die weet hoe ze een man moet laten genieten. Met haar D-cup borsten valt ze heel erg op. Ze is erg gesteld op Frankrijk maar wilt toch iets nieuws uitproberen en daarom is ze nu in Nederland. Ze heeft van vriendinnen gehoord dat in Nederland veruit de beste mannen te vinden zijn en wilt dit ook in levenden lijve ondervinden of het allemaal waar is.

Ze hoopt dat ze in Nederland ook kan bijleren van de Nederlandse mannen wanneer het aankomt op de liefde. Ze vindt haar eigen Frankrijk namelijk maar een saai land wat dat betreft. Ze staat voor alles letterlijk en figuurlijk open en doet nooit moeilijk zonder kleren. Een ‘baguette’ is niet over hetzelfde en ook de mayonaise zal anders smaken. Chloé voelt zich het meest op haar gemak in knielende houding. We hoeven niet uit te leggen wat voor mogelijkheden hierdoor ontstaat. Haar gezicht geeft een gewillige uitstraling samen met haar lekkere open mond. Elk moment van de dag ligt ze in positie om een goede beurt te ontvangen van haar Nederlandse leraar op liefdesgebied.

 

Stel haar (en ons) niet teleur en laat merken hoe we dat in Nederland aanpakken. Je zal daar zeker geen spijt van krijgen.

 

Pluspunten

  • Knielende houding voor meerdere seks posities
  • 3 nauwe liefdesopeningen
  • Realistisch formaat met D-cup borsten

 

Minpunten

  • Geen gevormd hoofd


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond