Prijs: €63,95

Adviesprijs: €99,95
Uw voordeel: €36,00

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05109390000
EAN: 4024144510931
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

De koningin van de lust! Cleopatra heeft deze bijnaam niet voor niets gekregen als wij de geschiedenisboeken teruglezen. Zo is, historisch gezien, Cleopatra niet vies van groepsseks of seks met slaven. Ze heeft geen enkele moeite met alles wat taboe is. Ben jij een van de mannen die graag opkijkt tegen deze historische koningin?

Cleopatra is uitgerust met een mooi half gevormd gezicht met echte haren en een kroon op haar hoofd. Haar grote borsten en licht getint uiterlijk zal bij veel mannen in goede aarde vallen. Met de bijgeleverde vibratie kogel kan je zelfs nog intenser genieten van hare koninklijke hoogheid. Is het geen geile gedachte dat jij één van de machtigste koninginnen ooit helemaal jou eigen kan maken? Zorg dat jij haar helemaal vernederd in alle 3 de pleziergaten en laat zien wie de echte macht heeft. Ze zal haar ondergeschikte rol aanvaarden wanneer jij waardig genoeg bent.

 

Een opvallend feitje is dat Cleopatra elke dag zich insmeerde met sperma om haar zo jong mogelijk te houden. Zorg dat jij deze trend voortzet en houd haar jong!

 

 

Pluspunten

  • Half gevormd gezicht met echt haar
  • Stevige borsten
  • 3 pleziergaten
  • Vibratie kogel

 

Minpunten

  • Geen verwijderbaar geslachtsdeel


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond