Prijs: €1.995,00

Merk: Shots Toys

Artikelnummer: DOL008FLE
EAN: 8714273549273
Voor 16:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Maak kennis met onze real life sexpop Jimmy. Gemaakt van zeer realistisch kunsthuid van TPE is hij ‘The Real Deal’. Jimmy is een staande variant met metalen skelet die je op alle manieren kan verstellen. Dit houdt in dat hij alle standjes aan kan nemen zoals dat bij een echte man ook het geval is. Wel dient er rekening gehouden te moeten worden dat Jimmy bevestigd moet worden aan zijn voeten wanneer je hem wil laten staan. Door zijn levensechte grootte en gebruikte materialen is deze mannelijke realdoll sekspop in gewicht vergelijkbaar met dat van een echt persoon. Pas dus goed op wanneer je hem optilt of in een bepaalde positie manoeuvreert.

 

Net als een echte man is Jimmy voorzien van twee liefdesopeningen die je kan penetreren. Zowel de mond als de anus (beide 18 cm diep) kunnen gepenetreerd worden. Zorg wel dat je altijd voldoende glijmiddel op waterbasis gebruikt om zo de penetratie te versoepelen en tevens de levensduur te verlengen. Onze levensechte realdoll Jimmy heeft een geaderde en verharde penis van 18 cm met eikel en balzak die niet van echt te onderscheiden is.

 

Onze levensechte mannelijke realdolls worden geleverd met een verwarmingselement die je van te voren op kan laten warmen waarna je deze in een van de openingen kan steken. Na een paar minuten kan je deze verwijderen en is de opening op lichaamstemperatuur.

 

Het gebruik van TPE zorgt voor een zeer realistische ervaring maar er dient wel rekening mee gehouden te moeten worden met vieze oppervlaktes of kranten/tijdschriften.

 

Ontdek onze realistische mannelijke lovedoll Jimmy en ga samen op avontuur!

 

 

Afmetingen verpakking

148 x 40 x 30 cm

Gewicht verpakking

75000 gram

Specificaties

Lengte: 160 cm 
Gewicht: 45 kg 
Taille: 61 cm 
Heupen: 95 cm 
Diepte Anus: 18 cm 
Diepte Mond: 15 cm 
Grootte Penis: 18 cm 
Diameter Penis: 3,8 cm 

Materialen

TPECombineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond