Prijs: €1.995,00

Merk: Shots Toys

Artikelnummer: DOL002FLE
EAN: 8714273549204
Voor 16:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Een levensechte vrouwelijke sekspop die alles mèt en vòòr je doet! Cindy is gemaakt van TPE en bijna niet van echt te onderscheiden. Het gebruik van TPE zorgt voor een niveau van realisme wat tot voor kort nog niet mogelijk was. Gecombineerd met een verstelbare metalen skelet kan jij Cindy verschillende houdingen aan laten nemen. Let wel op dat voor een staande positie, de voeten vastgedraaid moeten worden met de bijgeleverde bouten aan de montageplaat.

 

Zoals bij elke vrouw (en man) kan jij de vrouwelijke real life sexpop aankleden naar jouw eigen inzicht. Daarnaast kan je jouw favoriete lippenstift gebruiken en eventueel de sekspop voorzien van lichte make-up. Ben je iemand die absoluut gek wordt van lingerie, dan staat het jou vrij om jouw favoriete setje bij haar aan te trekken. Je kan het allemaal zo gek niet bedenken. Hetzelfde geldt voor bondage artikelen en andere sekstoys die jij graag wilt gebruiken. Laat jouw wildste fantasieën los want Cindy is helemaal van jou!

 

Anatomisch is onze levensechte liefdespop Cindy voorzien van drie lichaamsopeningen. Mond, anus en vagina zijn allemaal levensecht nagemaakt en niet van echt te onderscheiden. Haar lustige borsten zijn vol en stevig en haar tepels zijn altijd hard. We raden aan dat na elk gebruik, deze lichaamsopeningen gereinigd moeten worden met desinfecterende toycleaners. Na 5 keer gebruik dien je ook de openingen intern te moeten reinigen. Een vaginale/anale douche leent zich hier perfect voor uit. Vul deze met soppig lauw water en spoel deze inwendig uit bij Cindy.

 

Tijdens de erotische daden adviseren we ook om voldoende glijmiddel op waterbasis te gebruiken om de ervaring wat natuurlijker te maken. Daarnaast draagt het gebruik van glijmiddel op waterbasis bij aan een langere levensduur van de real life sexpoppen omdat deze minder slijtagesporen vertonen.

 

Onze levensechte mannelijke en vrouwelijk realdolls worden geleverd met een verwarmingselement die je van te voren op kan laten warmen waarna je deze in een van de openingen kan steken. Na een paar minuten kan je deze verwijderen en is de opening op lichaamstemperatuur.

 

Het gebruik van TPE zorgt voor een zeer realistische ervaring maar er dient wel rekening mee gehouden te moeten worden met vieze oppervlaktes of kranten/tijdschriften.

 

Ontdek onze realistische vrouwelijke lovedoll Cindy en beleef jouw stoutste dromen!

 

 

 

Inbegrepen: 
- USB bodyverwarmingselement 
- 1 Borstbal 
- Lingerie set 
- Extra set nagels 
- Haarborstel 
- Body lotion / glijmiddel 
- Reiniger 
- Reinigingsdouche 
- Vernieuwingspoeder 
- 1 Extra vagina 
- Instructie boekje 

 

 

 

Afmetingen verpakking

148 x 40 x 30 cm

Gewicht verpakking

75000 gram

Specificaties

Lengte: 163 cm 
Gewicht: 49 kg 
Borst: K-Cup - 101 cm 
Taille: 57 cm 
Heupen: 106 cm 
Diepte vagina: 18 cm 
Diepte anus: 18 cm 
Diepte mond: 15 cm 

Materialen

TPE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond