Prijs: €20,95

Adviesprijs: €34,95
Uw voordeel: €14,00

Merk: NMC

Artikelnummer: 05165030000
EAN: 4892503070897
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Maak kennis met onze populaire lovedoll Lolita. Ze heeft een gemiddelde lengte van 160 cm zoals een echte jongedame met daarbij vrouwelijke liefdesopeningen in de vorm van anus, mond en vagina.

Lolita houdt van oudere mannen die haar iets kunnen leren als het aankomt op seks. Ze heeft op het moment nog te weinig ervaring maar staat voor alles open. Ze is letterlijk en figuurlijk te kneden naar eigen wens. Ze hecht met name belang aan mannen die haar keel goed kunnen insmeren. Ze heeft altijd haar mond open en niets doet haar beter als een dikke harde pik waaraan ze kan zuigen tot ze haar beloning krijgt. Daarnaast kan ze ook geen genoeg krijgen van penetratie in zowel haar vagina als haar anus. Immers, ook jonge vrouwen moeten leren hoe het liefdesspel werkt. Met de handige opbergtas kan ze gemakkelijk overal naartoe zodat jij altijd aan jouw trekken kan komen. Niets geeft haar een beter gevoel dan jou tot jouw hoogtepunt te laten komen. Wanneer ze van jou de fijne kneepjes heeft geleerd zal ze overal en altijd gebruikt willen worden.

Lotita is voorzien van een half uitgevormd gezicht. Dit wil zeggen dat haar haren neus en mond gevormd is van pvc plastic. In tegenstelling tot veel geprinte gezichten geeft dit een hoger realisme verhouding weer. Het lichaam bestaan in haar geheel uit opblaasbaar materiaal. Ze heeft een jong en gewillig uiterlijk en heeft een standaard staande houding. Lolita kan je voorzien van erotisch ondergoed en eventueel make up.

Vergeet niet om voldoende glijmiddel te gebruiken om een realistisch gevoel te creëren tijdens penetratie.

 

Pluspunten

 

  • Half gevormd gezicht
  • Opbergtas inbegrepen
  • Levensgroot

 

 

Minpunten

  • Geen pomp aanwezig


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond