Prijs: €14,95

Adviesprijs: €19,95
Uw voordeel: €5,00

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05141100000
EAN: 4024144514113
Voor 16:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Onze Fire heeft alles wat mannen en vrouwen begeren. Deze passievolle liefdespop heeft een vuurrode uitstraling. Met haar lichte huid en felrode haren krijgt zij jou wel warm. Inherent aan deze passievolle pop is de zorgzaamheid voor haar man op alle gebieden. Als vuur element zullen de koude dagen weer heet worden. Met de aanwezigheid van 3 pleziergaten hoef ik niet te vertellen wat je daar allemaal mee kunt. Door haar vlakke houding kan je Fire in verschillende posities (liggend of staand) positioneren.

Met haar geprinte gezicht kan zij jouw betoverend aankijken en zal jij ook verdwalen in haar blik. Deze basic liefdespop zorgt ook goed voor haarzelf en is altijd in het bezit van een strak kontje en mooi gevormde tieten. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je graag polygamie uitproberen, dan adviseren wij natuurlijk de rest van de ‘Elements’ series aan met ‘Ocean, ‘Earth’ en ‘Storm’.

 

Zorg dat Fire in goede conditie blijft door altijd gebruik te maken van glijmiddel wanneer jij haar gebruikt. Dit zorgt voor een langere levensduur en bevordert het effect van een goede penetratie.

 

 

Pluspunten

  • Leuk voor vrijgezellenfeesten
  • Opvallend rood haar
  • 3 pleziergaten met diepe lustkanalen

 

Minpunten

  • Geen draaibare ledematen


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond