Prijs: €25,95

Adviesprijs: €34,95
Uw voordeel: €9,00

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05184500000
EAN: 4024144518777
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Heet onze Angelo welkom bij jou thuis wanneer je graag gezelschap zoekt voor de eenzame dagen of avonden. Deze loverboy met mannelijke kenmerken is voor iedere vrouw of man een lekkere hap om in huis te hebben. Angelo heeft een Spaanse achtergrond, vurig en vol passie. Veel Nederlandse mannen kunnen wel iets leren van Angelo en voor de Nederlandse vrouw is Angelo een brok passie voor de hete momenten.

Angelo gelooft niet in een vaste relatie. Het liefst in hij niet gebonden aan één vrouw of man. Aan jou natuurlijk de taak om zijn gedachte daarin te veranderen. We weten zeker dat hij op de ware aan het wachten is. Heb je het in huis om Angelo te binden?

Deze mannelijke pop is uitgerust met een 18 cm opblaasbare penis en heeft een getekend gezicht evenals getekend borsthaar. Hij heeft een vlakke mannelijke houding en houd van gezelschap tijdens de koude Nederlandse avonden. Zijn ‘gereedschap’ is opblaasbaar en hij houdt van een goede pijpbeurt. Angelo is heel erg populair op vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen.

 

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Leuk voor vrijgezellenfeesten

 

Minpunten

 

  • Opblaasbare penis
  • Getekend gezicht


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond