Prijs: €182,95

Adviesprijs: €249,00
Uw voordeel: €66,05

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05178520000
EAN: 4024144517923
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Nathalie is een geile sekspop met veel mogelijkheden. In tegenstelling tot andere realistische poppen wordt Nathalie geleverd met sexy lingerie. Natuurlijk is het mogelijk om deze lingerie te vervangen met ander lingerie die jij uitgekozen hebt. Ze heeft de uitstraling van een perfecte 10 wanneer je haar een cijfer geeft en die cijfer maakt ze ook helemaal waar op elk vakgebied.

Met haar volle ronde borsten en uitstekende tepels kan jij flink tekeer gaan met jouw tong en handen. ‘Motorboaten’ of ‘Tittyfuck’ is meer regel dan uitzondering bij een pop zoals Nathalie. Ze hoeft niet te verleiden want ze is helemaal gek op jou en wenst elke avond intimiteit met jou.

Met haar geïntegreerde kunst anus en kunst vagina is ze behalve realistisch ook erg functioneel. Maak hier dus grondig gebruik van wanneer Nathalie bij jou in gaat trekken.

De ledematen van Nathalie zijn in detail nagemaakt en vereisen daarom ook goede zorg. Af en toe een speciaal nagellakje opdoen en je hebt een dame die alles voor jou doet. Sexy lingerie of kousen? Ook geen probleem en zeker aan te bevelen als je een andere stijl prefereert. Net als een echte vrouw kan je haar naar eigen smaak aankleden met alle soorten mode accessoires.

Nathalie komt geleverd met reparatie set, voetpomp, vibratiekogel en speciaal onderhoudspoeder voor een langere levensduur. We adviseren voldoende glijmiddel te gebruiken voor een levensechte ervaring en tegelijkertijd goede zorg van de pop zelf tegen slijtage. Met de handige opbergtas kan jij Nathalie discreet opbergen en vervoeren.

 

Pluspunten

  • Mooi en volledig vormgegeven hoofd met lange blonde haren
  • Geleverd met sexy lingerie
  • Ledematen zijn zeer realistisch vormgegeven
  • Handige pomp en reparatie set inbegrepen

Minpunten

  • Geen verwijderbare anus en vagina


Combineer dit product samen met:

Feedback

Laatste feedbacks van bestellingen met dit product:
Geplaatst door Jw 18 okt. 2019 16:04:20
Ik wacht nog op de bestelling.

Bestelde producten (betaling via iDEAL (TargetPay)):

Neutraal

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond