Prijs: €22,95

Adviesprijs: €29,95
Uw voordeel: €7,00

Merk: Pipedream

Artikelnummer: PD3542-00
EAN: 603912190403
Voor 16:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Wie kent haar niet? Paris Hilton is over de hele wereld een bekende celebrity en een natte droom van menig mannen. Haar kwaliteit is natuurlijk haar stoute look en heerlijke lichaam waar de meeste tienermeisjes jaloers op zouden zijn. Er schuilt iets onschuldigs in haar en tegelijkertijd heeft ze ook een wilde kant. Waar we allemaal over eens zijn is dat zij het niet zo nauw neemt met seksuele spelletjes. We kennen natuurlijk de online filmpjes waar goed te zien is hoe graag ze mannelijk vlees lust. Stel haar dan ook niet teleur wanneer je haar in huis neemt. Haar vlakke houding is geschikt voor meerder seksstandjes en voelt heerlijk aan tijdens de seks.

Spannende outfits kan je met gemak aantrekken bij deze opblaaspop om haar nog realistischer te maken. Zowel anaal, vaginaal als oraal kan jij haar jou eigen maken. Geniet van elke standje en laat Paris zien dat we hier in Nederland ook van wilde feesten houden.

De tedere bouw en haar slanke lichaam zullen jou helemaal gek maken en jouw stoutste fantasieën kunnen werkelijkheid worden.

 

Pluspunten

 

  • Levensgrote pop
  • Drie penetratie mogelijkheden
  • Geprint gezicht

 

Minpunten

  • Geen gevormde lichaamsdelen


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond