Prijs: €110,95

Adviesprijs: €199,00
Uw voordeel: €88,05

Merk: NMC

Artikelnummer: 05894620000
EAN: 4892503163650
Voor 16:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Onze verlegen Camilla is erg populair bij de heren. Heb je liever een partner die niet graag het voortouw neemt? Dan zit je helemaal goed bij Camilla.

 

Camilla is altijd erg gewillig en denkt alleen maar aan seks. Ze is wel heel erg verlegen dus laat ze dat meestal niet merken. Ze is het schoolvoorbeeld van stille wateren met diepe gronden. Jij zal dus initiatief moeten tonen en haar van haar verlegenheid af moeten helpen. Camilla heeft mooie donkerblonde haren die je stevig vast kan pakken wanneer je haar aan het trainen bent. Haar mooie ogen en wimpers geven je de indruk dat je alles met haar mag doen wat jij wilt. De volle lippen zorgen voor een uitnodigende kus. Deze meid weet hoe ze er uit moet zien voor de mannen.

 

Haar lichaam is voorzien van realistische borsten met mooi vormgegeven tepels. Maak haar helemaal wild door daar zachtjes aan te zuigen en rond af met een lekkere lik beurt. Haar lichaam is voorzien van mooi vormgegeven handen en voeten met echte vingers en tenen. Wanneer je van sexy lingerie houdt, dan kan je deze natuurlijk ook op bij jouw Camilla omdoen. Ze zal haar waardering tonen op de juiste manier. Met de vibratie kogel zorgt Camilla tevens voor een lekker stimulerend gevoel. Wil je haar een goede make-over geven? Haar haren, nagels en gezicht kan je voorzien van eigen smaak.

Haar liefdesopeningen voelen echt aan door het gebruik van hoogwaardige siliconen en thermoplast. Verwijder ze wanneer deze vies zijn om het schoon te maken of gebruik het als een masturbator. Maak jouw avonden een stuk interessanter en zorg dat Camilla van haar verlegenheid af komt.

Camillia wordt geleverd met een handige voetpomp voor snelle actie.

Gebruik voldoende glijmiddel om haar in topconditie te houden!

 

Pluspunten

  • Zeer realistisch vormgegeven pop van top tot teen
  • Geschikt voor externe make-up en nagellak
  • Compleet vormgegeven gezicht en hoofd.
  • Lustopeningen gemaakt van kunsthuid voor levensechte ervaring
  • Externe vibratiekogel inbegrepen voor extra stimulatie.

Minpunten

  • Geen verstelbare ledematen


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond