Prijs: €169,95

Adviesprijs: €229,00
Uw voordeel: €59,05

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05196340000
EAN: 4024144520541
Voor 16:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Wanneer we gaan kijken voor een pop met realistische kenmerken komen we al gauw uit bij Leticia. Als je naar haar kijkt merk je meteen al op waarom ze een populaire keuze is. Met haar mooi gevormde gezicht en hoofd geeft zij perfect weer waarom seks met echte personen niet meer van deze tijd is. Zowel haar lichaam als haar gezicht maken elke man wild. Eenmaal thuis zal ze alleen maar gehoorzaam zijn aan jou. Ze is voor alles in en vind het ook heerlijk om goed gepakt te worden.

Wil je haar eerst opmaken voor gebruik? Gebruik jouw favoriete nagellak en lippenstift om haar naar jouw wens op te maken. Heb je een voorkeur voor bepaalde sexy lingerie? Ook geen probleem. Door haar vlakke bouw kan ze met gemak verschillende kledingstukken aan.

Haar donkere haren geven een exotisch passievol tintje waardoor je nog sneller opgewonden raakt. Ze zal er geen probleem van maken wanneer je hard aan haar haren trekt tijdens de seks. Je kan het zo gek niet bedenken en ze zal altijd jouw wens uitvoeren.

Met het gebruik van verstevigde kunsthuid rondom de anus en vagina hebben deze zeer realistische eigenschappen wat niet van echt te onderscheiden valt. Maak veelvuldig gebruik van de openingen en gebruik voldoende glijmiddel voor een optimale ervaring.

Met de aanwezigheid van een voetpomp is Leticia in een handomdraai opgepompt. Daarbij is er een handige opbergzak aanwezig voor het discreet opbergen of vervoeren van de pop.

Door het gebruik van de bijgeleverde vibro bullet kan je nog meer stimulatie verwachten. Deze mooie Leticia heeft alles in huis wat je van een replica vrouw kan verwachten (en meer).

 

Pluspunten

  • Zeer realistisch gevormd hoof en gezicht
  • Gedetailleerde handen met vingers en nagels
  • Vibratie kogel inbegrepen voor meer stimulatie tijden penetratie
  • Verstevigd kunsthuid bij anus en vagina
  • Geschikt voor nagellak en lippenstift

Minpunten

  • Geen open mond


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond