Prijs: €118,95

Adviesprijs: €189,00
Uw voordeel: €70,05


Artikelnummer: 05119190000
EAN: 4024144527595
Voor 16:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Ken je sappige Jill al uit onze collectie? Zo niet dan stellen we haar even voor. Jill is een spontane meid die wel van een lekkere pot seks houdt. Misschien is ze wel net iets te spontaan. Bij het zien van jou wordt ze spontaan al nat en wilt ze niets liever dan keihard geneukt worden in al haar lustopeningen. Ze kan meestal niet wachten en is ook niet zo van het voorspel. Bij Jill moet alles snel en hard. Zij lokt het toch wel zelf uit maar haar lange blonde haren en grote borsten.

Jill heeft als eigenschap dat ze open staat voor seksspeeltjes. Of je deze nu in haar kontje of vagina stopt, ze vindt het alleen maar opwindend. Mocht je een buttplug voor haar aanschaffen, dan wilt ze deze het liefst (ook na gebruik) in haar kontje hebben. Ze weet dat ze altijd beschikbaar en uitgerekt moet zijn voor jouw gereedschap. Ze voelt zich daardoor extra onderdanig.

Haar lichaam is gemaakt van hoogwaardig PVC en kan veel hebben. Ze heeft lange vingers en mooie tenen gemaakt van verhard materiaal zodat deze geweldig aanvoelen. Haar vagina en anus zijn los te koppelen en gemaakt van hoogwaardig thermoplast zodat deze ook realistisch gepenetreerd kunnen worden.

Sappige Jill houdt van nattigheid. Gebruik dus voldoende glijmiddel om haar naam eer te doen.

 

Pluspunten

 

  • Mooi vormgegeven hoofd en gedetailleerd gezicht
  • Ledematen zijn gedetailleerd en functioneel
  • Geschikt voor speeltjes
  • Strakke anus en vagina tevens los te koppelen

 

Minpunten

  • Geen open mond voor penetratie


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond