Sexpop voor zowel mannen als vrouwen

Heb je geen geluk in de liefde, maar ben je wel op zoek naar een geschikte bedpartner of een gezelschapsdame of -heer? Kies dan voor een sexpop van Liefdespoppen.nl. Onze sexpoppen zijn niet van echt te onderscheiden. Ze zien er niet alleen realistisch uit, maar voelen ook nog eens ontzettend realistisch aan. Een sexpop is zowel verkrijgbaar in een vrouwelijke als een mannelijke variant. Wij hebben dus voor iedereen de geschikte partner op voorraad.

Opblaaspop vs. sexpop

Ondanks dat er binnen de categorie opblaaspoppen veel verschillende soorten, maten en kwaliteiten verkrijgbaar zijn, is de sexpop 100% realistisch en dus niet van echt te onderscheiden. Om je een goede keuze te laten maken, zetten we graag de voor- en nadelen van een sexpop voor je uiteen.

 

Voordelen sexpop

·        Een sexpop is vaak niet van echt te onderscheiden en voelt realistisch aan.

·        Een sexpop is van een uitstekende kwaliteit, waardoor deze jarenlang meegaat.

·        Een sexpop is zeer eenvoudig schoon te maken.

·        Een sexpop is ook erg geschikt als gezelschapsdame of -heer.

 

Nadelen sexpop

Eigenlijk kent de sexpop maar één nadeel en dat is de prijs. Een sexpop is veel duurder dan een opblaaspop.

Sexpop gemaakt van TPE

De sexpoppen in het assortiment van Liefdespoppen.nl zijn allemaal gemaakt van het materiaal TPE. TPE staat voor thermoplastisch elastomeer. TPE is een elastisch, flexibel en sterk materiaal dat ook nog een lekker zacht aanvoelt. TPE is veilig voor de huid, geurloos en zeer eenvoudig schoon te maken. Het allerleukste aan een sexpop van TPE is dat de pop jouw lichaamstemperatuur aanneemt, zeer realistisch is én heel goed te positioneren. Dus naar welk standje jouw voorkeur ook uitgaat: jouw vriend of vriendin van TPE doet gewoon met je mee.

 

Heb je je favoriete sexpop gevonden? Plaats dan vandaag nog, voor 16.00 uur, je bestelling online. Dan zorgen wij ervoor dat je je bestelling morgen al in huis hebt. Al onze bestellingen worden anoniem en discreet verzonden.

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond