Vrouwelijke sexpop: 100% realistisch

Vind je het moeilijk om een geschikte partner te vinden, maar heb je wel behoeftes op seksgebied? Kies dan voor een vrouwelijke sexpop van Liefdespoppen.nl. Onze vrouwelijke sexpop is levensecht, 100% realistisch en van een uitstekende kwaliteit. Door het gebruik van siliconen/TPE materiaal en een skelet van Titanium ziet de vrouwelijke sexpop er niet alleen levensecht uit, maar voelt deze ook levensecht aan.


Het leuke en bijzondere aan de vrouwelijke sexpop is dat deze in allerlei posities te manoeuvreren is. Laat haar bij je aan tafel aanschuiven, je gezelschap houden op de bank of je fantasieën in welke positie dan ook waarmaken in de slaapkamer. Een sexpop kan bijna elke beweging maken die een mens ook kan maken!

TPE – prima vervanger van siliconen

Tot enkele jaren geleden maakte ze sexpoppen en realdolls van siliconen. Met siliconen zijn de menselijke huid- en vleesstructuren goed na te bootsen en het voelt levensecht aan. Het materiaal TPE, thermoplastisch elastomeer, is een prima vervanger van siliconen. TPE is niet alleen goedkoper, maar ook rekbaarder en flexibeler waardoor de kans op beschadigingen kleiner is.


De voordelen van het materiaal TPE:

·        Het is een sterk, elastisch en flexibel materiaal.

·        Veilig voor de huid.

·        Geurloos.

·        Milieuvriendelijk en UV-bestendig.

·        Het neemt je eigen lichaamstemperatuur aan.

·        Het voelt lekker zacht aan.

·        Zeer realistisch en heel goed te positioneren.

Realistische seks met een vrouwelijke sexpop

Wanneer je kiest voor een vrouwelijke sexpop van Liefdespoppen.nl, kies je voor realistische seks. De seks voelt realistisch aan, doordat er veel aandacht is besteed aan de details van de vagina en de vaginale tunnel. Naast deze vaginale tunnel, is er ook een anale en een orale tunnel. De vrouwelijke sexpop kan je dus op drie manieren plezieren.


Of je nou van blank of donker houdt, grote of kleine borsten, kort of lang haar: wij hebben voor ieder wat wils in ons uitgebreide assortiment vrouwelijke sexpoppen. Heb je je favoriet gevonden? Bestel haar dan vandaag nog voor 16.00 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag nog discreet bij je bezorgd.

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond