Prijs: €14,95

Adviesprijs: €19,95
Uw voordeel: €5,00

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05141280000
EAN: 4024144514120
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Met deze liefdespop Ocean ben je voorzien in alle mannelijke behoeftes. Ocean heeft een Latijns-Amerikaans afkomst. Passie en liefde zijn inherent aan deze mooie vrouw die graag zorgt voor haar man. Haar blauwe getekende ogen zijn zo indrukwekkend dat de meeste mannen daarin verdrinken. Deze schoonheid heeft een voorliefde voor alles wat met seks te maken heeft.

Met haar open anus, mond en vagina kan zij jou iedereen laten vergeten. Ze zal nooit terughoudend reageren en staat altijd open voor een warme ontvangst. Haar gezicht is gedrukt en voorzien van blauwe oogschaduw voor een diepe indruk. Tijdens de seks kan je haar in allerlei verschillende posities plaatsen en fijn gebruik van haar maken. Haar lichaam is goed verzorgd en alle pleziergaten hebben diepe liefdeskanalen. Haar uitgesproken borsten zijn niet voorzien van tepels waardoor ze lekker glad aanvoelen.

Wil je goed kunnen genieten van de pop, dan adviseren wij het gebruik van glijmiddel aan waardoor de ervaring nog intenser is!

 

Deze Element poppen behoren tot een serie. Je kan naast Ocean ook gaan voor ‘Vuur’, Aarde’ en ‘Storm’ met elk hun speciale kenmerken.

Zorg, behalve Ocean, ook dat de andere elementen met jou kennis kunnen maken. Je zal zeker geen spijt krijgen

 

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • 3 pleziergaten met diepe lustkanalen

 

Minpunten

  • Geen gevormd gezicht


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond