Prijs: €26,95

Adviesprijs: €34,95
Uw voordeel: €8,00

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05028710000
EAN: 4024144503636
Voor 16:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Een van de opvallendste poppen voor zowel mannen als vrouwen.

Heb je altijd al sexuele fantasieën gehad met een donkere man en wil je graag deze fantasieën werkelijkheid laten worden? Geen probleem met onze ‘Mister Cool’. Hij vervult jouw fantasie op een manier die jij mag bepalen. De mannelijkheid straalt van hem af en dat is ook te merken tussen zijn benen. Zijn gereedschap is een eigenschap waarop veel mannen jaloers worden. Wanneer je hem in huis hebt ben jij diegene die daarvan kan genieten.

‘Mister Cool’ heeft een geprint gezicht. Daarnaast is zijn torso voorzien van getekende borstharen. Zijn staande houding maakt het makkelijk om hem te berijden of om jou van achteren te nemen. Hij doet vooral waar hij zin in heeft en heeft liever een man of vrouw die gehoorzaam is. Je weet niet wat jou overkomt wanneer hij eenmaal bij jou thuis is.

De opblaasbare penis is ongeveer 20 cm lang en 4 cm dik en geïntegreerd in de pop. Wanneer je hem van stoere kleding wil voorzien, dan is dat ook mogelijk. Heb je lieven eer stevige harde penis, dan is een sleeve dildo de beste keuze. Hierdoor kan je lekker lang en hard genieten van jouw nieuwste aanwinst. Vergeet niet om voldoende glijmiddel te gebruiken.

 

Pluspunten

  • Grote mannelijke penis
  • Geschikt voor verharde penis sleeves
  • Dominante uitstraling

 

Minpunten

  • Geen verharde lichaamsdelen


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond