Prijs: €28,95

Adviesprijs: €39,95
Uw voordeel: €11,00

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05247000000
EAN: 4024144524709
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Heb jij een huisvrouw nodig die naast het koken en schoonmaken nog speciale kwaliteiten heeft? Deze wonderlijk spannende huisvrouw komt als geroepen (letterlijk en figuurlijk). Met haar sexy outfit zal ze jou proberen te verleiden wanneer ze bij jou in huis is. Haar sexy kostuum is gemakkelijk te verwijderen zodat haar vagina en anus goed bereikbaar zijn. Duurt het allemaal te lang voor jou dan kan je haar ook gewoon pakken met kleren aan.

Ze houdt het liefst van een dominante man die graag verteld wat ze allemaal moet doen. Speel een leuk rollenspel met haar als dominante huisman en je zult merken dat het naar meer gaat smaken. Wens je een ander outfit, dan kan je ook bij deze huisvrouw iets anders aan doen. Vanwege haar vlakke houding zullen de meeste erotische ondergoed prima passen op haar lichaam. Alle liefdesopeningen staan tot jouw beschikking te allen tijde. Om de penetraties zo realistisch mogelijk te ervaren adviseren we wel om glijmiddel te gebruiken tijdens de daad.

Met haar vlakke houding kan je haar ook gewoon lekker nemen in bed. Zowel van voor of van achter, ze zal nooit geen zin hebben.

Maakt een schoon huis niet zo veel uit voor jou en heb je meer behoefte aan haar andere kwaliteiten? Dan hoeft jij niet in ieder geval niet verder te kijken.

 

Pluspunten

  • Outfit inbegrepen
  • Mooi geprint gezicht
  • Drie lustgaten

 

Minpunten

  • Geen verwijderbaar geslachtsdeel


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond