Prijs: €22,95

Adviesprijs: €29,95
Uw voordeel: €7,00

Merk: Pipedream

Artikelnummer: PD3564-00
EAN: 603912266283
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

In de categorie mannelijke opblaaspoppen hebben we onze ‘Tasty Tyrone’ die de meeste vrouwen en mannen helemaal wild maakt met zijn stoere donkere uitstraling. Deze hunk is voor alle spannende spelletjes in en deinst niet snel terug van spanning. Ben je een liefhebber van donkere chocolade, dan zal je Tyrone zeer zeker niet willen missen.

Deze stoere vent zal hoe dan ook, jou op alle mogelijke manieren verwennen met zijn grote donkere chocoladestaaf. Of je nu vrouw of man bent, het maakt Tyrone helemaal niets uit. Zolang jij maar een hoog libido hebt, ben jij de juiste match. Ben je iemand die graag geeft, dan ben je voor Tyrone ook een geschikte match. Verwen hem met een goede pijpbeurt en hij zal jou daarvoor belonen.

Tyrone heeft een getekend gezicht en is voorzien van een witte mooie glimlach. Heb je liever een solide penis? Dan kan je altijd ervoor kiezen om Tyrone uit te rusten met een verharde penis sleeve om zijn penis te verharden. Hiermee zal de penetratie realistischer aanvoelen.

 

Pluspunten

  • Mannelijke uitstraling
  • Levensgroot

 

Minpunten

  • Geen gevormd gezicht

 Combineer dit product samen met:

Feedback

Laatste feedbacks van bestellingen met dit product:
Geplaatst door Martin 22 jul. 2020 18:29:36
we hebben onze bestelling nog steeds niet ontvangen

Bestelde producten (betaling via iDEAL (TargetPay)):

Negatief

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond