Prijs: €41,95

Adviesprijs: €59,95
Uw voordeel: €18,00

Merk: Excellent Power

Artikelnummer: 05328350000
EAN: 4897078623257
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Heb je altijd al zin gehad in een liefdespop die je kan penetreren en tevens jou kan penetreren? Maak dan kennis met de bekende shemale pop met een levensechte penis.

Deze transsexuele liefdespop met afneembare dildo heeft alle kwaliteiten van een functionele liefdespop met nog meer mogelijkheden.

 

Met haar mooi gevormde borsten en twee lustopeningen heb je de perfecte shemale in huis. Voor deze shemale maakt het niet uit hoe je hem/haar behandelt. Met haar geprinte gezicht en een geil uiterlijk zal je haar niet kunnen weerstaan wanneer je een avondje niets te doen hebt. Haar mooie borsten en billen maken, ondanks jouw geaardheid, je helemaal wild en je zal merken dat je niet snel genoeg aan haar wil zitten. Door haar gladde lichaamsopeningen geeft penetratie een heerlijk echt gevoel. Heb je zin in iets anders? Sluit de bijgeleverde dildo aan op de pop en je kan lekker gepenetreerd worden. Met haar mooie borsten en uitgevormde tepels kan je haar mooi verwennen door hard aan haar tepels te zuigen.

Leuk om te weten is dat deze transsexuele opblaaspop ook met een partner gebruikt kan worden. Altijd al zin gehad in een trio met jouw partner maar kan je geen geschikte kandidaat vinden? Dan vormt deze opblaaspop de ideale tijdelijk oplossing. Heb je een leuk vrijgezellenfeest in jouw agenda staan? Neem deze pop dan mee voor een verpletterende indruk op al jouw vrienden/vriendinnen.

Maak jouw fantasie werkelijkheid en laat zien wat jij in huis hebt en wie weet laat deze shemale pop dat ook aan jou zien.

 

Pluspunten

  • Transseksueel met realistische penis/dildo
  • Mooi gevormde borsten met uitgesproken tepels
  • Gladde lustopeningen (anus en mond).
  • Leuk voor een trio of thema feesten zoals vrijgezellenfeest

 

 

Minpunten

  • Geprint gezicht


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond