Prijs: €25,95

Adviesprijs: €34,95
Uw voordeel: €9,00

Merk: You2Toys

Artikelnummer: 05130160000
EAN: 4024144533183
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Wij weten waar de meeste jongens en mannen aan denken als we vragen naar hun voorkeur van de meest sexy delen van een vrouw. ‘Angie’ is een dame die wel van gezelligheid houdt. Ze heeft een leuk karakter en wat minder belangrijker is, dubbele F-cup tieten. Met haar mooie gezicht zal ze jou gaan verleiden gezien ze er altijd zin in heeft om gepakt te worden. Hou je van ‘Motorboaten’ dan ben je bij Angie op het juiste adres.

Behalve haar omvangrijke buste wil ze ook graag gepakt worden in alle liefdesopeningen. Ze is niet vies van een pijpbeurt of van anaal. Met haar gebogen ellebogen kan je volop genieten wanneer je haar gebruikt in bed. Ze houdt jou altijd vast en zorgt dat je lekker tegen haar borsten aanleunt tijdens de daad. Houd je van anaal, dan raden we aan om haar in een omgekeerde missionarishouding te positioneren waardoor je gemakkelijk kan genieten van haar artiesteningang.

Er zijn zoveel mogelijkheden en geile spelletjes die jij met haar uit kan voeren. Niets is voor Angie te gek zolang jij maar klaarkomt. Eenmaal klaargekomen kan je nog lekker nagenieten van haar mooie rondingen.

 

 

Pluspunten

  • Dubbele F-cup borsten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Gebogen ellebogen

 

Minpunten

 

  • Geprint gezicht


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond