Prijs: €49,95

Adviesprijs: €69,95
Uw voordeel: €20,00

Merk: NMC

Artikelnummer: 05139540000
EAN: 4892503155754
Thuisbezorging binnen 1-5 werkdagen

Maak kennis met jouw nieuwste liefdespartner Tessa. Zij is 157 cm lang en heeft half lang haar die je in pony vorm kan vastmaken met een haarbandje. Ze is volledig Westers en heeft een uitgevormd gezicht met een zeer hoog realisme gehalte.

Tessa is een aantrekkelijke blonde jongedame die graag van gezellige avonden houdt. Onder een gezellige avond wordt verstaan: samen op de bank liggen, samen in slaap vallen en natuurlijk keihard genomen worden in alle pleziergaten en het liefst in haar mooi uitgevormde pijpmondje. Ze heeft een verfijnd uiterlijk en is in haar gezicht gedetailleerd uitgerust met mooie bruine ogen en levensechte wimpers. Door het gebruik van thermoplast is haar hoofd hoogwaardig afgewerkt.

Ze heeft grote borsten met uitgesproken tepels om zich goed te laten vergrijpen en natuurlijk om aan te zuigen. Met haar houding is ze geschikt voor rechte houdingen zoals de (omgekeerde) missionaris standjes. Met haar mooie functionele pijpmond van 12 cm diep en 2,5 cm diameter kan ze lekker strak en hard jouw penis verslinden. Voor een ultieme pijpervaring zit je helemaal goed bij Tessa. Het lichaam is volledig op te blazen zonder draaibare onderdelen en heeft een basic opblaas uitstraling. Haar vagina is aan de binnenzijde voorzien van stimulatienoppen voor een extra fijn gevoel tijdens penetratie. Daarbij is haar anus volledig open voor een uitnodigend aanzicht om anaal genomen te worden. Tessa maakt ook veelvuldig gebruik van een bijgeleverde vibratie ei voor extra stimulatie. Deze kan je in een van haar liefdesopeningen stoppen terwijl je de andere penetreert.  Dit geeft een overheerlijk gevoel die je zelf kan verstellen.

Ze springt echter uit in het oraal bevredigen van de mannen met wie ze samen is. Ze wordt helemaal wild van sperma in haar mond en daarom is haar bijnaam onder vriendinnen ook ‘Zaadvragende Tessa’ genoemd. Heel erg geil natuurlijk. Een tip voor de jongens en mannen die haar op deze manier veelvuldig willen gebruiken, met een haarelastiek kan je haar halflange haren vastbinden in een paardenstaart. Hiermee heb je extra houvast en een heerlijke pijphendel om haar vast te houden en te leiden.

Voorspel is bij Tessa niet noodzakelijk maar ze zal ook niet tegenspreken als je haar eerst helemaal wilt strelen en zachtjes te werk gaat.

Voor een realistische ervaring en goed gebruik adviseren we altijd om voldoende glijmiddel te gebruiken

Pluspunten:

  • Realistisch gezicht met haren, wimpers en make-up
  • 3 pleziergaten
  • Ideale pijpmond met ronde verstevigde opnening
  • Grote borsten met uitgesproken tepels.
  • Bijgeleverde vibratie kogel met afstandsbediening voor extra stimulatie

Minpunten:

  • Geen verstelbare ledematen


Combineer dit product samen met:

De afbeeldingen van producten worden alleen ter illustratie en herkenbaarheid getoond